(startende) ondernemer gevraagd voor receptie Tiel (deeltijd) You are here: Home - (startende) ondernemer gevraagd voor receptie Tiel (deeltijd)
welkom
(startende) ondernemer gevraagd voor receptie Tiel (deeltijd)
20 mei, 2015. 0 Comments. Introductie. Posted By: Dick Tiemessen

Mooie kans voor(startende) ondernemer in de zakelijke/facilitaire dienstverlening in Tiel!

De Ondernemerswerf (www.ondernemerswerf.nl) biedt in Tiel kantoorkamers, flexwerkplekken en diverse vergaderruimten aan aan een twintigtal ondernemers en ondersteunt ondernemerschap in brede zin. Voor het bemensen van de receptie en het vervullen van de gastvrouw/-heer rol zijn wij op zoek naar een (startende) ondernemer die in ruil voor gratis huisvesting een dag in de week deze rol wil vervullen.

Je krijgt in ruil voor jouw inzet een gemeubileerd kantoor + high speed internet + parkeerplaats ‘om niet’. Bij voorkeur ben je drie dagen per week aanwezig op de Ondernemerswerf en zit je elke woensdag achter de receptie.

De kandidaat is een (startende) ondernemer. Je bent klantgericht, representatief, zowel zakelijk als sociaal ingesteld en schept genoegen in het faciliteren en ondersteunen van collega ondernemers. Je wordt het visitekaartje van de Ondernemerswerf te Tiel, ‘spin in het web’ èn bent in staat de dienstverlening verder te laten groeien. Naast de woensdag ben je op de andere dagen in de week een aanspreekpunt voor de ondernemers. Tijdens het uitvoeren van jouw receptietaken op de woensdag kan je werken aan jouw eigen bedrijfsdoelstellingen.

Graag alleen een reactie als je duidelijk denkt te voldoen aan de hierboven gestelde wensen. Ik ben benieuwd naar jouw korte en bondige reactie via info@ondernemerswerf.nl, svp voorzien van een foto en een omschrijving van jouw (toekomstige) bedrijf.

In afwachting van jouw reactie,
Dick Tiemessen,
Ondernemerswerf BV

Related Posts

OLAB logo new600x322
OndernemersLAB van start in Tiel
bericht 3
bericht 4

No Comments Yet

Leave a Comment