Ben Pranger Personeelsadvies You are here: Home - Ben Pranger Personeelsadvies

Ben Pranger Personeelsadvies

Sociale en maatschappelijke innovatie door BPPA

Ben Pranger Personeelsadvies (BPPA) heeft het afgelopen jaar diverse ‘make over’ dagen gehouden in nauwe afstemming met de Gemeenten Tiel en Zaltbommel. Tijdens deze make over dagen is door en voor mensen in een uitkeringssituatie een dag georganiseerd waarbij persoonlijke presentatie, verzorging en communicatie tijdens sollicitatiegesprekken naar voren is gekomen.

Met deze ‘sociale innovatie’ weet BPPA mensen in een achterstandspositie te activeren. Ze wenden in een positieve setting hun talenten aan om elkaar verder te helpen. Hierdoor kan voor een relatief gering budget een grote groep worden bereikt. Een mooi voorbeeld van maatschappelijke activatie en sociale innovatie.

BPPA helpt je naar werk,  een volgende stap in je loopbaan te nemen, en onderzoekt samen met jou hoe je (weer) met plezier aan het werk kunt gaan. Voor allerlei trajecten; van outplacement tot coaching, van re-integratie tot loopbaanbegeleiding en ook voor sociale en maatschappelijke innovatie en participatie kan BPPA iets voor je betekenen.