Studenten You are here: Home - Studenten

Ons aanbod aan studenten

Wij zoeken jouw eerste klant als afstudeerder/starter
De mogelijkheden liggen soms net buiten je gezichtsveld. De ondernemers van de Ondernemerswerf hebben aanzienlijke netwerken en inzicht in kansen. Wij spannen ons graag voor je in om je een kans te geven jouw eerste opdrachtgever te overtuigen!
Gratis huisvesting
Tijdens de uitvoering van de OndernemersSTAGE zit je gratis op het OndernemersLAB. Je neemt je eigen verantwoordelijkheden en bent onafhankelijk van opleiding en opdrachtgever... . Welkom op het LAB!
Begeleiding & advies
De ondernemers zitten om je heen! De Ondernemerswerf maakt elke week enkele uren vrij voor advies op WO niveau. Het werk doe je zelf, wij stellen graag positief kritische vragen en schetsen je enkele oplossingsrichtingen, zowel op het vlak van de inhoud als op het vlak van relatie & proces.

Onze wijze van werken

1
Geef je gewenste stageprofiel aan ons op
Vertel ons wie je bent en wat je zoekt. In je eerste kennismakingsgesprek op het OndernemersLAB koppelen we je aan een ondernemer in deze branche.
2
Maak kennis met het OndernemersLAB en vervolgens jouw (stage) bedrijf
Nadat je je op het LAB hebt laten inspireren maak je na een 'match' kennis met jouw stage opdrachtgever. Vanaf de eerste handdruk gedraag je je als een externe dienstverlener.
3
Vervul jouw opdracht professioneel als zelfstandige
Onder eindverantwoording van de HBO-instelling of Universiteit vervul je jouw OndernemersSTAGE. Het OndernemersLAB faciliteert je gedurende het gehele proces op diverse ondernemers aspecten.